John Ericssonsgatan 16, 2 tr

John Ericssonsgatan 16, 2 tr


Kungsholmen— Stockholm

John Ericssonsgatan 16, 2 trKungsholmen— Stockholm

Balkong - Välplanerade kvadrat - Välskött förening i populära kvarter

Ett stenkast från Norr Mälarstrand finns denna ytterst välplanerade, funktionella lägenhet med balkong i högt läge mot innergården. Perfekt bostad för såväl par som singlar. Lägenheten är yteffektiv med smart planlösning som tillåter flera disponeringsmöjligheter. Luftigt och lättmöblerat vardagsrum med generös takhöjd, här finns plats för både matgrupp och soffa. Sovrummet har plats för fullstor säng och med utgång till balkongen. Kök och sovrum har bevarat glasparti emellan. Bevarade originaldetaljer, såsom fiskbensparkett, fönsterbänkskivor i sten och stora fönsterpartier.

Trivsam förening med mysig grönskande innergård. Föreningen äger marken och fastigheten är välskött.

Ett fantastiskt läge intill Norr Mälarstrand med trevliga promenadstråk längs vattnet samt fina grönområden. I kvarteret finns mysiga caféer, butiker, restauranger och några minuter bort finner du ett pulserande stadsliv. Goda kommunikationsmöjligheter med tunnelbana och stadsbussar vid Kungsholmstorg.


Boarea
40 kvm
Avgift
2 624 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2023-11-29

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på John Ericssonsgatan såldes av oss 2023-11-29.

Boka värdering
Lena Svartström
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Tobias Söderberg
Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad