Torarpsvägen 92

Torarpsvägen 92


Torarp— Asarum— Karlshamn

Torarpsvägen 92



Torarp— Asarum— Karlshamn

Smedjegården - 11 hektar mark

Smedjegården med anor från 1800-talet, välbelägen hästgård i utkanten av Asarum. 11 hektar mark varav 2 hektar betesmark ( 6 hagar), 4 hektar åkermark samt 5 hektar övrig mark. Sidobyggnader/längor rymmer garage,förråd,verkstad,höloft samt sädestork. Ena längan längs infarten rymmer även 6 st stallboxar samt sadelkammare. Gödselplatta i anslutning till stall. Separat stallbyggnad med 11 st boxar, isolerad sadelkammare och paddock.

Fridfullt läge på Asarums landsbygd med varierad bebyggelse och skiftande natur. Endast 5 km till centrala Karlshamn. 30 minuter till Ronneby airport och 2 timmar till Malmö/köpenhamn.

Mangårdsbyggnad (270 m²) i 2 -plan med hela 7 rum varav 5 sovrum. Luftig entré med fiskbensparkett. Sal med breda trätiljor och kakelugn, lantligt kök med rymlig matplats samt vardagsrum/allrum. Sovrum med möjlighet att anlägga ett eget privat badrum. Ovanvåning med 4 separata sovrum, toalett samt ett badrum med kakel och klinker/golvvärme. Trivsam trädgårdstomt med diverse fruktträd och goda möjligheter att anlägga flera uteplatser.

Effektivt värmesystem med jordvärme från 2015. Vattenburen golvvärme, entréplan. Möjlighet att nyttja Baxi-panna för vedeldning med 4000 L ackumulatortankar. Fiber installerat till fastigheten.

Ekonomibyggnad/kontor, ca 90 m² med klinker/golvvärme. Helrenovering 2012. Idealiskt för entreprenören/egenföretagaren!

En fastighet med många möjligheter, bevara eller utveckla efter era egna behov!


Boarea/biarea
270/33 kvm
Driftkostnad
55 754 kr/år
Tomtarea
11.2371 ha
Rum
7 rum (5 sovrum)
Fastigh.bet
Karlshamn Torarp 11:2
Objekttyp
Hästgård
Såld
2018-08-28

Mäklarhuset Karlshamn

Denna gård på Torarpsvägen såldes av oss 2018-08-28. Se alla våra försäljningar i Asarum samt även på Torarpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.