Musseronvägen 47

Musseronvägen 47

Slutpris

1 950 000 kr


Södra Prästslätten— Karlshamn

Musseronvägen 47


Slutpris
1 950 000 kr

Södra Prästslätten— Karlshamn

Modern och helrenoverad bostadsrätt med lättskött hörntomt - Södra Prästslätten

Välkommen till Musseronvägen 47 i Södra Prästslätten. Bostaden helrenoverades i modern och smakfull stil 2021 med bl a genomgående laminatgolv och ljusa väggar. Vitt L-format kök med bl a bra arbetsyta, rostfria vitvaror samt plats för matgrupp. Två badrum, ett på vardera plan med golv- och väggmatta varav ett med dusch och ett med bubbelbadkar. Vardagsrum med fondvägg och platsbyggd tv-bänk samt utgång till trädgårdens baksida. Samtliga tre sovrum är placerade på ovanvåningen. Lättskött mindre hörntomt i anslutning till bostaden som den boende får lov att nyttja och ansvarar för att hålla iordning. Här finns en stenbelagd uteplats i syd-sydvästläge. Ett tillhörande förråd intill entrén samt en tillhörande parkeringsplats för endast 125 kr/mån. Närhet till förskola, skola, naturområde samt kort promenadavstånd in till Karlshamns Centrum. Här bor du bekvämt, naturnära samtidigt som du bevarar villakänslan. Infyttningsklart boende som passar alla åldrar.

Riksbyggens BRF Karlshamnshus nr 12 är en äkta bostadsrättsföreningen med totalt 34 bostadsrätter som är uppförda år 1989. Föreningen har utfört löpande underhåll och renoveringar på fastigheten. Bostaden är ansluten till fiber. Avgift om 6459 kr/mån inklusive värme, vatten, bostadsrättstillägg samt ett grundutbud av Tv-kanaler (kostnaden för parkeringsplats tillkommer med 125 kr/mån). Välkomna på visning.


Boarea
105 kvm
Avgift
6 459 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-06-01

Mäklarhuset Karlshamn

Denna lägenhet på Musseronvägen såldes av oss 2023-06-01. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Musseronvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.