Stenhagsvägen 38

Stenhagsvägen 38

Slutpris

525 000 kr


Stenhagen— Karlshamn

Stenhagsvägen 38


Slutpris
525 000 kr

Stenhagen— Karlshamn

Renoverad och ombyggd lägenhet som numera är en tvåa med inglasad balkong!

Inflyttningsklar bostad om ca 55m² med stor inglasad balkong i västerläge. Bostaden är ursprungligen en rymlig etta, efter ombyggnation och med en ny planlösning är bostaden numera en tvåa. Här erbjuds ett uppfräschat kök med plats för matgrupp samt stort fönsterparti med utsikt in mot Karlshamns innerstad. Helkaklat badrum med plats för tvättmaskin. Vardagsrum med utgång till den inglasade och rymliga balkongen. Sovrum med plats för dubbelsäng samt klädkammare med praktisk hyllsystem. Fräsch bostad med nyare ytskikt på samtliga golv, väggar och innertak. Månadsavgift om 3 253 Kr inkl. värme, vatten, tv-utbud, bredband samt bostadsrättstillägg, balkongtillägg om 365 Kr/mån tillkommer. Ett tillfälle för dig som söker en fräsch och prisvärd bostad i Stenhagen.

HSB Brf Stenhagen är en välskött bostadsrättsförening där löpande förbättringar har utförts bl.a. stambyte, takomläggning, inglasning av balkong, fiberindragning mm. På området finns tillgång till bl.a. fria parkeringsplatser, lekplats, gym, kolonilotter, hundrastgård mm. I samma byggnad finns tillgång till tillhörande mat- och källarförråd samt cykelförråd. Gemensam tvättstuga i angränsande byggnad. En förening som erbjuder det lilla extra för att du som boende ska trivas. Välkommen på visning.


Boarea
55 kvm
Avgift
3 253 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-03-28

Mäklarhuset Karlshamn

Denna lägenhet på Stenhagsvägen såldes av oss 2024-03-28. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Stenhagsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.