Holmgatan 16 A / Karlskrona

VÄLPLANERAD 2:A CENTRALT MED HAVSLÄGE!

Slutpris
1 005 000 kr
Boarea
49.5 kvm
Avgift
4 206 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1,5 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-08-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Holmgatan såldes av oss 2019-08-22. Se alla våra försäljningar i Karlskrona samt även på Holmgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Karlskrona är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

VÄLPLANERAD 2:A CENTRALT MED HAVSLÄGE. Trevlig lägenhet med fantastisk utsikt över Borgmästarefjärden. Ljust kök med plats för mindre matbord. Sovrum med garderober och fönster mot lugn innergård. Fräscht badrum med duschdörrar. Luftigt vardagsrum med plats för soffa men även en arbetshörna för den som vill det. Gemensamhetsutrymmen med bl.a. bastu och härlig innergård med grillplats. Hiss. Ett par steg bort från lägenheten kan du befinna dig på en brygga eller varför inte ta en promenad kring vackra strövområden längst med havet. På Pantarholmen bor du mitt mellan högskolan på Gräsvik och Trossö centrum. Närhet även till matvarubutiker, frisörer och pizzeria. Bra med busskommunikationer och tågstation. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.