Ronnebygatan 4 / Trossö / Karlskrona

SEKELSKIFTESLÄGENHET I TOPPKLASS!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
92 kvm
Avgift
4 895 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-10-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ronnebygatan såldes av oss 2019-10-16. Se alla våra försäljningar i Karlskrona samt även på Ronnebygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Trossö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

SEKELSKIFTESLÄGENHET I TOPPKLASS! Med attraktivt läge på Ronnebygatan 4 ligger denna smakfullt charmiga 2,5:a med bevarade sekelskiftsdetaljer såsom stuckaturer, höga fönster och kakelugn. Ljust modernt umgängeskök, plats för matgrupp. Magnifikt sovrum med dubbeldörrar och vackert burspråk med en glimt av havet. Vardagsrum med imponerande takhöjd, mycket ljusinsläpp samt stuckaturer. Uteplats på loftgång. Här bor man i en toppklass lägenhet med närhet till hav, natur samt shopping och nöjen. Stabil förening. Välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.