Knaggelidsvägen 322

Knaggelidsvägen 322

Slutpris

3 375 000 kr


Knaggelid— Svängsta— Karlshamn

Knaggelidsvägen 322


Slutpris
3 375 000 kr

Knaggelid— Svängsta— Karlshamn

Enplanshus med naturskönt läge längs Mörrumsån, Nybyggt 2021!

Nybyggt fritidshus (permanentstandard) med den Blekingska naturen inpå knuten!

Rymligt sällskapsrum med ryggåstak/spotlights, grått smakfullt kök i L-form med köksö och matplats för större sällskap. Mysig kamin och rikligt med ljusinsläpp. Stenbelagd uteplats i söderläge. 3 sovrum varav 1 större sovrum med inbyggd garderob, plats för dubbelsäng och utgång till trädgården. Smakfullt badrum med kakel och klinker. Huset rymmer även tvättstuga och praktisk klädkammare, vind med oanade förvaringsmöjligheter. Vidbyggt garage (ca 24 m²) med klinker och automatstyrd garageport.

Enplanshuset är uppfört i lättbetong/trästomme. Genomgående vattenburen golvvärme samt frånluftsvärmeåtervinning. Putsad fasad, betongpannor, isolerfönster, platta på mark.

Väl tilltagen tomt med nysådd gräsmatta, stenbelagd uppfart och uteplats. Enskilt vatten (djupborrad brunn) och enskilt avlopp (Fann).

Gäststuga med kök/allrum, sovrum och badrum/el-golvvärme. Egen parkeringsplats. Perfekt för långväga gästar alternativ för uthyrning. Isolerad byggnad med klinker som kan nyttjas till hemmakontor eller uppvärmt förråd.

Naturskönt område med skogar fyllda av bär och svamp. Mörrums-ån med världsberömt fiske intill fastigheten och flertalet sjöar i området för god fiskelycka.
Svängsta finns servicebutik, fiske/jakt butik, designbutik, skolor och motionsanläggningar.
20 minuter med bil tar ni er till Karlshamn med Sveriges sydligaste skärgård, restauranger, rikt kulturutbud, shopping och en mysig stadskärna.
Tåget förbinder Blekinge med Malmö/Köpenhamn och Ronneby flygplats med direktflyg från och till Stockholm.

Överlåtelsebesiktning är utförd!

Välkomna att boka er till visning


Boarea/biarea
116/24 kvm
Driftkostnad
27 100 kr/år
Tomtarea
1 585 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-04-27

Mäklarhuset Karlshamn

Denna villa på Knaggelidsvägen såldes av oss 2021-04-27. Se alla våra försäljningar i Svängsta samt även på Knaggelidsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.