Hagbacksgatan 14:4

Hagbacksgatan 14:4

Slutpris

1 375 000 kr


Domnarvet— Borlänge

Hagbacksgatan 14:4


Slutpris
1 375 000 kr

Domnarvet— Borlänge

Trevlig bostad som är alldeles lagom!

Här är din chans att kalla Hagbacksgatan 14 för ditt nya hem! Den här bostaden har inte bara en grym utsikt över staden, den har också allt du behöver för att trivas.

Med två våningsplan och en källare som rymmer både tvättstuga och ett sällskapsrum, finns det gott om plats för hela familjen eller ditt kompisgäng. Ytskikten är genomgående fräscha, vilket gör att du kan flytta in utan att behöva oroa dig för renoveringar. Köket är extra fint med moderna vitvaror som gör matlagningen till en ren fröjd.

Ljusinsläppet är något utöver det vanliga, och de öppna ytorna ger en känsla av rymd och luftighet. Bostaden är välplanerad, vilket gör att du kan nyttja varje kvadratmeter på ett smart sätt.

Om du gillar att hänga ute kommer du att älska den soliga uteplatsen i söderläge. Perfekt för att njuta av kaffet på morgonen eller grilla med vännerna på kvällen.

Det här är helt enkelt ett hem där du kan koppla av och trivas. Läget är toppen, och bostaden är lika praktisk som den är bekväm. Så varför inte ta steget och boka en visning för att se själv? Hagbacksgatan 14 väntar på att bli ditt nya hem!


Boarea/biarea
75/30 kvm
Avgift
4 600 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-12-14

Mäklarhuset Borlänge

Denna lägenhet på Hagbacksgatan såldes av oss 2023-12-14. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på Hagbacksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.