Hägerstigen 4

Hägerstigen 4

Slutpris

2 675 000 kr


Övre Tjärna— Borlänge

Hägerstigen 4


Slutpris
2 675 000 kr

Övre Tjärna— Borlänge

Härgerstigen 4- Enplansvilla med 4 sovrum!

Nytt pris 2 850 000! Kontakta mäklare för visning av bostaden.

Välkommen till Hägerstigen 4!

Nu kommer chansen att förvärva en välskött enplansvilla, på en fin hörntomt, där ägaren både tagit hand om men också helt anlagt den nuvarande trädgården som idag är väldigt lättskött.
I den välkomnade farstukvisten möts du innanför dörren av ljus och fin hall. Direkt till vänster finns det alldeles färdigställda köket(2021), där du även når tvättstugan. I tvättstugan finns även en groventré.
I vardagsrummet njuter du av en braskamin och här finns också utgången till det inglasade och isolerade uterummet, där du förlänger sommaren med ett par månader.
I husets vänstra del ligger smidigt alla 4 sovrummen samlade med det stora badrummet.

Villan har fjärrvärme som uppvärmning. Utöver det sitter det ett FTX aggregat som sänker uppvärmningskostnaden. Tillsammans gör dessa apparater att denna villa en av de mest energisnåla villor i Borlänge i förhållande till ålder (se energideklaration).
Möjlighet finns att göra villan ännu mer ekonomiskt då det går att montera upp 10 kW solpaneler. Genom att använda solenergi och driva den installerade luftvärmepumpen (och samtidigt vrida ner fjärrvärmen till lägsta nivå) får du både tillbaka pengar från försäljning av el samt att dina driftkostnader minskar med cirka 2 000 kr per månad under cirka 8 månader (förutsatt att det är snöfritt). Sommartid blir luftvärmepump ett gott tillskott varma dagar där behaglig temperatur levereras inomhus.

Hägerstigen 4 ligger i Borlänges mer centrala delar med endast 5 minuter i bil till Kupolen, Norra backa, resecentrum samt mataffärer och restauranger. I närområde finns både skola, förskola och gott om lekplatser. Med en kortare promenad når du både plättbacken för pulkaåkning och även Mellstaparkens fina motionsspår, lika bra vinter som sommartid.

Missa inte denna bostaden, färdig att bara flytta in i och njuta!

Kontakta ansvarig mäklare för visning av bostaden!


Boarea
127 kvm
Driftkostnad
39 622 kr/år
Tomtarea
965 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-08-10

Mäklarhuset Borlänge

Denna villa på Hägerstigen såldes av oss 2023-08-10. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på Hägerstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.