Hällsjövägen 19 / Hagalund / Borlänge

Bekvämt, renoverat och ljust boende på top-floor!

Slutpris
1 275 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
3 608 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hällsjövägen såldes av oss 2020-10-19. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på Hällsjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hagalund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vill du komma undan lite så kan du nu bo längst upp och längst ut på gaveln där du kan njuta i kvällssolen på balkongen. Föreningen är väl etablerad och förvaltas av Riksbyggen. Denna lägenhet är i riktigt bra skick där det mesta är rustat och väldigt smakfullt inrett. I lägenheten har man inrett både Walk-in-closet och avhängning för ytterkläder på ett smidigt sätt så att hallen känns inbjudande och inte trång. Det är mycket behagliga och lugna färger på väggar och inredning så när höstmörkret kommer så finns här en riktigt hemtrevlig känsla.
Här är det bara att flytta in och trivas!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.