Sök Meny
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Borlänge / Torsång - Räfstylla
Räfstylla 29
Utgångspris: Kalkyl 3 175 000 kr
Boarea/biarea: 116/84 kvm
Driftkostnad: 28 449 kr/år
Tomtarea: 2249 kvm
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum

Borlänge - Torsång - Räfstylla / Räfstylla 29

Med ett underbart soligt läge mellan två vattendrag ligger denna villa som helrenoverats och byggts ut sedan 2010 och framåt. Tomten är stor. Här finns både lekyta och uppvuxna fruktträd. Ett bra uthus innehållande garage och äldre bostadsdel för sommarbruk. Låga driftskostnader. Som en bonus till allt detta finns badmöjlighet bara få meter från tomtgränsen.
En mycket vacker plats strax intill populära Torsång. Visningar planeras i slutet av Augusti!

Denna bostad är
ett skyddat köp

Läs mer om fördelarna

Sponsrade länkar
Huset
Huset
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!