Wittenströmsgatan 14

Wittenströmsgatan 14

Slutpris

1 700 000 kr


Hönsarvet/Domnarvet— Borlänge

Wittenströmsgatan 14


Slutpris
1 700 000 kr

Hönsarvet/Domnarvet— Borlänge

Hemtrevligt.
Det är känslan man får när man kliver in i denna mindre villa om 3 rok i ett plan med källare. Inga stora uppdateringar har gjorts men huset och dess funktioner fungerar som de ska. Bäst av allt är nog ljuset och den öppna planlösningen mellan kök, matrum och vardagsrum med den härliga eldstaden i mitten. För den som vill ha det modernt och felfritt finns det en del att göra men förutsättningarna är riktigt bra.
En fin liten villa med lagom stor trädgård att ta hand om. Läge i utkanten av ett av Borlänges mest eftertraktade områden. Tomten gränsar mot allmänning och hela Bergeboområdet med skog, vandrings- och skidleder och motionscentral når man på bara några minuter.
Välkommen på visning!


Boarea/biarea
81/81 kvm
Driftkostnad
44 666 kr/år
Tomtarea
864 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-04-27

Mäklarhuset Borlänge

Denna villa på Wittenströmsgatan såldes av oss 2023-04-27. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på Wittenströmsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.