Lycka Lyckavägen 56

Lycka Lyckavägen 56

Slutpris

5 325 000 kr


Lycka— Leksand

Lycka Lyckavägen 56


Slutpris
5 325 000 kr

Lycka— Leksand

Genomgående hög kvalité och goda materialval!

Välkommen till detta fantastiska hus med vy över Limsjön.
Huset generösa ytor om 229 kvm är fördelat på 7 rum och kök varav 5 sovrum. Flertalet uteplatser runt omkring huset, här finns balkong, takförsedd uteplats, trädeckad altan och altanen med orangeriet som rymmer både plantering och ett större middagssällskap. Vidare finns även ett separat garage med förrådsdel och vidbyggd carport. På framsidan ligger tomten i sluttning ner mot Lyckavägen. På baksidan är det plant med plats för lek, fruktträd och planteringar.

I ett redan tidigare energieffektivt hus har säljare under 2023 installerat bergvärme. Dessutom har elen dragits om i hela huset 2022.

Hela huset genomsyras av hög kvalitet och goda materialval. Härlig rymd med högt i tak på bägge planen. I entréplanets vardagsrum är det öppet i två våningar med fönstervägg ut mot Limsjön. Trevliga, sociala ytor med öppen planlösning mellan kök/matrum och vardagsrum i entréplanet.


Boarea
229 kvm
Driftkostnad
58 535 kr/år
Tomtarea
1 499 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2023-09-03

Mäklarhuset Leksand/Rättvik

Denna villa på Lycka Lyckavägen såldes av oss 2023-09-03. Se alla våra försäljningar i Leksand samt även på Lycka Lyckavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.