Mäklare i Leksand/Rättvik

Maja Roberg

Maja Roberg

Maja Roberg

Fastighetsmäklare

Talar

Mäklare i Leksand/Rättvik

Maja Roberg

Med mig som din fastighetsmäklare kommer du få en mäklare som är högst medveten om betydelsen av struktur, noggrannhet och att kommunikation genomsyrar hela affären. När du ger mig förtroendet att förmedla ditt hem kommer jag att förvalta uppdraget helhjärtat. Jag lämnar ingenting åt slumpen. Alla delar i din bostadsaffär är viktiga och jag skräddarsyr den efter dina unika behov och önskemål.

Kundnöjdhet

Min vision är att överträffa dina förväntningar genom genuin service och stort engagemang, med målet att du ska bli så nöjd att du vill rekommendera mig vidare till dina nära och kära.

Hur kan jag hjälpa just dig?

Kontakta mig om du går i säljtankar för ett förutsättningslöst möte, en värdering eller om du vill ha tips och råd gällande nuvarande bostadsmarknad. Min målmedvetenhet och engagemang, tillsammans med Mäklarhusets varumärke ger Dig de bästa förutsättningarna för ett framgångsrikt samarbete. Jag ser fram emot att vara just din fastighetsmäklare i ditt livs största och viktigaste affär!

"Med stort personligt engagemang kommer jag att leda er med stor noggrannhet genom hela försäljningsprocessen"
HittaMäklare
4.8Mäklare & medarbetare


Hitta till oss


Mäklarhuset Leksand/Rättvik Norsgatan 36G

Öppettider


Kl. 09-17 vardagar.
Ibland lunchstängt mellan kl. 12-13.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.