Din mäklare i Falun

Mäklarhuset FalunTelefon

Söker du mäklare i Falun? Vi vågar påstå att vi är specialister på fastighetsaffärer! I alla fall om vi får tro våra kunder. Och du som kund är oerhört viktig för oss! Kvalitet, omsorg, engagemang och ett nära samarbete med såväl säljare, köpare som samarbetspartners är ledord genom hela försäljningsprocessen hos våra medarbetare. Detta gäller i varje enskilt uppdrag. Stort som litet, oavsett om det gäller privatbostäder eller kommersiella fastigheter.

Våra fastighetsmäklare kan Falun?

Våra erfarna fastighetsmäklare hjälper dig som vill köpa, sälja eller värdera bostad i Falun. Vi har i mer än 40 år arbetat inom regionen Borlänge, Falun, Gagnef, Leksand och Säter och är ett av Dalarnas äldsta mäklarföretag. Under den här tiden har vi skaffat oss den viktiga lokalkännedom som krävs för en lyckad fastighetsaffär. Vårt nätverk inom Mäklarhuset ger dig tillgång till ett stort kontaktnät och utbud av tjänster. Tillsammans med våra goda kontakter med såväl banker som andra samarbetspartners finns de bästa förutsättningar för ditt livs största, och bästa, affär!

Mäklaruhset Falun
Mer från oss


Våra områden

Hitta till oss


Mäklarhuset Falun

Letar du mäklare i Falun?


Då är Mäklarhuset Falun det självklara valet för dig. Våra mäklare har gedigen erfarenhet av bostadsaffärer i Falun. Boka din kostnadsfria värdering redan idag.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Kontakta din lokala mäklare i Falun idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Fyll i formuläret ovan så kontaktar vi dig. Varmt välkomna Mäklarhuset Falun!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.