Skog 78

Skog 78

Slutpris

4 000 000 kr


Bobygden/Delsbo— Delsbo— Hudiksvall

Skog 78


Slutpris
4 000 000 kr

Bobygden/Delsbo— Delsbo— Hudiksvall

Vackert belägen hästgård invid Skogsjön

Unikt tillfälle att förvärva denna makalöst vackert belägna hästgård i Bobygden, Delsbo! Här kan vi nu presentera en hälsingegård i välvårdat skick på sjötomt med egen badplats och brygga invid Skogsjön.

Gården ligger idylliskt mitt i Skog och har fin utsikt över sjön och de intilliggande åkerlandskapet. Gediget bostadshus som bland annat inrymmer hall med öppet tak mot övre plan, generöst renoverat badrum med bastu, äldre kök med vedspis, 4-5 sovrum, vardagsrum med öppen spis, samt ett oinrett utrymme på övervåningen som ger möjlighet till ett sovrum till. Källare under del av huset med pannrum, förvaring och hundhus. På tomten kring bostaden finns plattlagd uteplats i sydost, gräsmatta och flaggstång.

I vinkel med bostadshuset finns en rejält timrad loge med stora förvaringsutrymmen, vedbod och garage/verkstad. Med entré från gaveln av logen ligger stallet med 8-9 boxar, sel-/sadelkammare, foderrum och intill finns gödselplatta. Dessutom finns ridbana på ca 20x50m med grusat underlag.

Fastigheten är under avstyckning och kommer efter detta omfatta ca 9 ha bete/åker och övrig mark som ingår i köpet. Marken lämpar sig väl för hästhållning eller för andra typer av djur men också för odling. Stor del av marken löper ut på en udde i Skogsjön där den hästintresserade skulle kunna anlägga träningsslinga eller terrängbana. Längst ut på udden av marken kan man njuta av egen badplats och brygga. Jakträtt ingår.

På fastigheten finns också ett äldre härbre, stor jordkällare samt en mycket charmig och renoverad bakstuga med fungerade ugn.

Bobygden är en levande och aktiv bygd med friskola F-6 samt förskola. In till centrala Delsbo med närservice är det ca 6 km.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
250/40 kvm
Driftkostnad
30 197 kr/år
Tomtarea
9 ha
Rum
6 rum (5 sovrum)
Fastigh.bet
DEL AV HUDIKSVALL SKOG 3:5
Objekttyp
Hästgård
Såld
2021-07-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.