Fornstigen 24

Fornstigen 24

Slutpris

2 050 000 kr


Långvind— Enånger— Hudiksvall

Fornstigen 24


Slutpris
2 050 000 kr

Långvind— Enånger— Hudiksvall

Vinterbonat fritidshus med lugnt och naturnära läge

Inom Långvinds populära fritidsområde kan vi nu erbjuda detta vinterbonade fritidshus med lugnt och naturnära läge. Här kan man under sommarsäsongen njuta av en härlig utemiljö med trätrall, soldäck, gräsmatta och flera planteringar på tomten.

Bostadsbyggnaden inrymmer storstuga med öppen spis, renoverat kök med diskmaskin, kaklat duschrum med golvvärme, två sovrum och inglasad altan. Utöver detta finns en gäststuga med flera sovplatser. Uthus med gästrum, förråd och vedbod. Vedeldad bastu med utedusch i anslutning samt en isolerad mindre bod med arbetsbänk. Vintervatten från egen brunn och fiber finns anslutet. Fastigheten är i genomgående gott skick med flera omfattande renoveringar utförda under 2000-talet.

Långvind bjuder på härliga omgivningar med fin natur, kuperad terräng och en havskust med hamnar, vikar, öar och skär, en fantastisk miljö att spendera sin lediga tid i. En kort promenad från stugan ligger havsbadet och naturreservatet Snäcken.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
56/14 kvm
Driftkostnad
24 752 kr/år
Tomtarea
1 810 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-05-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.