Haga 105

Haga 105

Slutpris

1 225 000 kr


Haga— Enånger— Hudiksvall

Haga 105


Slutpris
1 225 000 kr

Haga— Enånger— Hudiksvall

Naturskönt läge i Haga, Enånger!

Välkommen till Haga 105, en idyll för den odlingsintresserade! Nu finns möjligheten att förvärva en mindre fastighet med fint och naturskönt läge i Haga, Enånger.

Bostadshus om 106 kvm med bekväm uppvärmning i form av bergvärme. Planlösningen på entréplanet inrymmer hall med förvaring, kök från Härjedalskök utrustat med kyl/frys x två, spis, fläkt och ugn samt plats för matbord. Sovrum med förvaring via platsbyggda garderober, vardagsrum med härligt ljusinsläpp och tvättstuga samt duschrum. Ovanvåningen rymmer hall med förvaring och ytterligare två sovrum med förvaringsmöjligheter.

Lummig och uppväxt trädgård med växthus, fantastiska bärbuskar och fruktträd med tillhörande mark om 1498 kvm vilket möjliggör odling i mindre skala. På tomten finns en carport med förråd, gäststuga med sovmöjligheter och ytterligare ett förråd med gott om utrymme för ved och annan förvaring. Fastigheten är ansluten till fiber samt kommunalt vatten och avlopp. Murad jordkällare som håller en stabil temperatur året om och fungerar perfekt till förvaring av potatis, morötter och en massa annat.

Ca 2,5 kilometer till centrala Enånger med mataffär, förskola och skola. Pendlingsavstånd till Söderhamn, ca 30 km, likväl som Hudiksvall.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
106/30 kvm
Driftkostnad
23 840 kr/år
Tomtarea
1 498 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-08-09

Mäklarhuset Hudiksvall

Denna villa på Haga såldes av oss 2022-08-09. Se alla våra försäljningar i Enånger samt även på Haga.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.