Sök Meny
Såld

Hudiksvall / Enånger - Fjäle / Strandvägen 9

Välkommen till Fjälevikens fritidsområde vid havet i Enångers skärgård mellan Söderhamn och Hudiksvall. Unikt tillfälle att förvärva ett fritidshus uppfört på Strandvägen 9 med bästa läge på hörntomt nära stranden och med en härlig havsutsikt och med tomtgränsen endast ca 25 m från strandkanten. Mycket välplanerad, arkitektritad, stuga uppförd 1973 omf rymlig storstuga/kök, 4 sovrum, duschrum, toalett samt tvättstuga med bastu. Altan under tak. Uthus omf gästrum och förråd. Spabad. Båtplats ingår. Inom fritidsområdet finns en båthamn, gemensam samlingslokal/festlokal vid Fjäle brygga, gemensam bastu och en mindre badstrand. Information om Fjälevikens samfällighetsförening finns att få på nätet: http://www.fjaleviken.se/

Sponsrade länkar
Hudiksvall / Enånger / Fjäle
Strandvägen 9
Slutpris: 1 930 000 kr
Boarea/biarea: 83/7 kvm
Driftkostnad: 15 000 kr/år
Tomtarea: 1 595 kvm
Rum: 5 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-08-29
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Gävleborg / Enånger / Strandvägen