Årskogen 766

Årskogen 766

Slutpris

2 800 000 kr


Årskogen-Armsjön-Everts— Gnarp— Nordanstig

Årskogen 766


Slutpris
2 800 000 kr

Årskogen-Armsjön-Everts— Gnarp— Nordanstig

Fantastiskt läge vid Armsjön!

Välkommen till Årskogen 766 - ett enastående läge med utsikt över Armsjön! Här kan vi nu erbjuda en fastighet med strandnära läge samt servitut för brygga, strandremsa, bastu och avloppsanläggning. Ett boende så nära en egen sjötomt man kan komma med en huvudbyggnad om 90 kvm för såväl åretrunt- som fritidsboende.

Med placering i soligt söderläge finner man det charmiga bostadshuset med vackert ljusinsläpp och hänförande sjöutsikt. Planlösningen erbjuder ett kök i grått utförande med en lyxig känsla och köksö samt öppen planlösning mot vardagsrum/matrum med utgång till både trädäck samt uterum. Det inglasade uterummet är försett med elburen golvvärme samt vår/höst glas för året runt användning. I allrummet finns en kamin väl placerad för hög mysfaktor och spridning av värme i hela bostaden. Vidare finns hall med platsbyggda garderober, duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt två sovrum. Uppvärmning via direktverkande el och luftvärmepump. Fastigheten är fiberansluten.

På tomten finns ett rymligt isolerat, gästhus med förråd i anslutning samt ytterligare ett förråd vid uppfarten.

Lummig trädgård som erbjuder stor gräsmatta, buskar och rabatter med flertalet uteplatser. Gräsmattan leder vidare till sandstranden med både brygga och bastubyggnad. Soldäck i flera väderstreck som rymmer både loungegrupp, matgrupp samt ett nedfällt spabadkar. Armsjön är en ljuvlig plats för sol och bad, med båt når man Blomsteroviken, Skedlobodstrand samt Nyråviken. Vinteraktiviteter erbjuds bland annat i Nolbybacken i Sundsvall (25 km) eller Hassela Ski Resort som finns inom bekvämt avstånd eller varför inte en tur på isen med längdskidor eller skridskor.

I Årskogen bor man på pendlarvänligt läge med ca fyra timmar till Stockholm, 20 minuter till Sundsvall, 40 minuter till Hudiksvall och 10 minuter till Gnarp med tågförbindelser.

Hela fastigheten är mycket välskött och i gott skick.

Varmt välkomna med er intresseanmälan.


Boarea/biarea
95/15 kvm
Driftkostnad
41 033 kr/år
Tomtarea
1 346 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-05-23

Mäklarhuset Hudiksvall

Denna villa på Årskogen såldes av oss 2023-05-23. Se alla våra försäljningar i Gnarp samt även på Årskogen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.