Byn 696 och Byn 698

Byn 696 och Byn 698

Slutpris

1 850 000 kr


Byn-Gnarp— Gnarp— Nordanstig

Byn 696 och Byn 698


Slutpris
1 850 000 kr

Byn-Gnarp— Gnarp— Nordanstig

Gård i Gnarp med två bostadshus och tillhörande mark

I Byn i Gnarp, Nordanstigs kommun saluför vi nu denna lantligt belägna gård. Fastigheten lämpar sig väl för djurhållning i mindre skala eller för den skog- jakt- eller odlingsintresserade.

I dagsläget finns två bostadshus på gården, ett äldre som tidigare användes för bostad och ett nyare uppfört 1979. Nuvarande ägare nyttjar och bor bara i det nyare huset som är en enplansvilla med källare. Kök med ljusa luckor, stort vardagsrum med kamin, tre sovrum varav ett mindre samt duschrum återfinns på entréplan. Utöver detta ett källarplan med mycket bra förvaring, dusch och bastu, tvättstuga, gillestuga och pannrum. Det äldre bostadshuset är beläget intill och är byggt med loge i vinkel, påbyggt finns garage för två bilar och mindre traktor. Trädgårdstomt med gräsmatta kring husen, växthus och inglasad altan i söderläge.

Tillhörande mark om ca 27 ha, varav skog 22 ha, skogsimpediment 2 ha och åkermark 3 ha som möjliggör ytor för olika intressen. Åkermarken i anslutning till bostadshuset kan nyttjas för hagar/lösdrift till djur eller för odling. Skogen är fördelad på 8 st skiften belägna i närområdet. Marken är gallrad och skött enligt senaste skogsbruksplanen som finns att läsa under dokument och länkar. Se tomtkartor för marken efter bilderna i annonsen. Jakträtt medföljer.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
108/109 kvm
Driftkostnad
40 300 kr/år
Tomtarea
27.0671 ha
Rum
4 rum (3 sovrum)
Fastigh.bet
NORDANSTIG BYN 15:3, NORDANSTIG BYN 1:8, NORDANSTIG ÖSTERGRÄNGSJÖ 9:16
Objekttyp
Gård
Såld
2022-04-28

Mäklarhuset Hudiksvall

Denna gård på Byn såldes av oss 2022-04-28. Se alla våra försäljningar i Gnarp samt även på Byn.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.