Blockvägen 9 / Kristineberg / Hudiksvall

Renoverad och välplanerad etta på trivsamma Kristineberg!

Slutpris
660 000 kr
Boarea
43.5 kvm
Avgift
2 787 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-10-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Blockvägen såldes av oss 2020-10-02. Se alla våra försäljningar i Hudiksvall samt även på Blockvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristineberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Blockvägen 9 finns nu denna fina och rymliga enrummare ute till försäljning! Lägenheten erbjuder en genomgående trivsam planlösning och har fräscha ytskikt.

Bostaden inrymmer ett stilrent renoverat kök med matplats, en rejäl klädkammare, hall med klinkers, ett stort och möblerbart rum med plats för både soffa och säng samt ett duschrum i fint skick. I källarplan finns ett förråd som följer med bostadsrätten samt gemensam tvättstuga och cykelrum.

Brf Kristineberg är en välskött och HSB-ansluten förening placerad mellan Bromangymnasiet och Ica Maxi, med närhet till Glysisvallen och centrum. Stadsbussarna stannar till på gatan strax utanför.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.