Malmuddsvägen 19 / Malmudden / Hudiksvall

Fantastiskt läge intill havet i Fågelvik vid slutet av Malmudden!

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
93 kvm
Driftkostnad
18 113 kr/år
Totalareal
1 250 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-10-16
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på malmuddsvägen såldes av oss 2019-10-16. Se alla våra försäljningar i Hudiksvall samt även på malmuddsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Malmudden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett helt unikt läge utmed havsbandet, längst ut på Malmudden och endast 15 km från centrala Hudiksvall erbjuder vi nu ett välskött fritidshus för åretruntanvändning!

Fastigheten har ett soligt och avskilt läge vid Fågelviken i Saltvikssundet med rätt till egen brygga och möjlighet till bad vid en liten sandstrand i viken invid bryggplatsen. Bostaden som har en boyta på 93 kvm är ursprungligen uppförd 1959 samt tillbyggd 1978 och 1996. Här finner du hall, kök med matrum som har en öppen spis med spisinsats, vardagsrum, 2 sovrum, duschrum samt tvättstuga dessutom havsutsikt från de flesta rummen. Här finns också en inglasad altan som ger en rofylld känsla i kvällssolen. Fastigheten erbjuder bekvämligheter som carport, förråd, vedeldad bastu samt fiberanslutning. Strandtomt på 1 250 m².

Bostaden lämpar sig väl för boende både sommar som vinter. Här finner du avskildhet samt lugn och ro med en påtaglig havsnärvaro oavsett var på tomten du befinner dig.

Upplev gärna bostaden i VR på våran hemsida och varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.