Malmuddsvägen 19

Malmuddsvägen 19

Slutpris

2 700 000 kr


Malmudden— Hudiksvall

Malmuddsvägen 19


Slutpris
2 700 000 kr

Malmudden— Hudiksvall

Fantastiskt läge intill havet i Fågelvik vid slutet av Malmudden!

Med ett helt unikt läge utmed havsbandet, längst ut på Malmudden och endast 15 km från centrala Hudiksvall erbjuder vi nu ett välskött fritidshus för åretruntanvändning!

Fastigheten har ett soligt och avskilt läge vid Fågelviken i Saltvikssundet med rätt till egen brygga och möjlighet till bad vid en liten sandstrand i viken invid bryggplatsen. Bostaden som har en boyta på 93 kvm är ursprungligen uppförd 1959 samt tillbyggd 1978 och 1996. Här finner du hall, kök med matrum som har en öppen spis med spisinsats, vardagsrum, 2 sovrum, duschrum samt tvättstuga dessutom havsutsikt från de flesta rummen. Här finns också en inglasad altan som ger en rofylld känsla i kvällssolen. Fastigheten erbjuder bekvämligheter som carport, förråd, vedeldad bastu samt fiberanslutning. Strandtomt på 1 250 m².

Bostaden lämpar sig väl för boende både sommar som vinter. Här finner du avskildhet samt lugn och ro med en påtaglig havsnärvaro oavsett var på tomten du befinner dig.

Upplev gärna bostaden i VR på våran hemsida och varmt välkomna på visning!


Boarea
93 kvm
Driftkostnad
18 113 kr/år
Tomtarea
1 250 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-10-16

Mäklarhuset Hudiksvall

Denna fritidshus på Malmuddsvägen såldes av oss 2019-10-16. Se alla våra försäljningar i Hudiksvall samt även på Malmuddsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.