Nygatan 11 / Centrala Hudiksvall / Hudiksvall / Nyproduktion

Nyproduktion i centrala Hudiksvall

Slutpris
1 590 000 kr
Boarea
72 kvm
Avgift
2 850 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
Markplan (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nygatan såldes av oss 2019-12-18. Se alla våra försäljningar i Hudiksvall samt även på Nygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Hudiksvall är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Brf Kryddgården - en helt ny bostadsrättsförening i centrala Hudiksvall.

Hyreshuset på Nygatan 11 är under ombildning och nu finns här möjlighet att förvärva två nyproducerade lägenheter som båda återfinns i entréplan. Här erbjuds stilrena materialval i sobra toner med ljusa väggar, vacker ekparkett, klinkers i hall, helkaklat duschrum med tvättpelare och kvalitetskök från HTH. För er som är ute i god tid kan man vid köp av de nyproducerade bostäderna få vara med och påverka materialval.

Lägenhet nummer 5 är på 72 kvm fördelat på 3 rum och kök. Utmärkande för just den här bostaden är att den har egen entré via byggnadens gavel. Avgifterna kommer att ligga mycket förmånligt och lågt i föreningen, preliminärt för denna 2850 kr/mån.

Förutom de två lägenheterna som ska nyproduceras finns även fyra befintliga lägenheter, som i dagsläget redan är förbokade.

Här bor ni centralt intill Rådhusparken och Lillfjärden med närhet till stadens butiker, restauranger och centrum.
Försäljningen startar inom kort, med preliminär inflytt mars/april 2020. Välkommen att kontakta mäklaren för mer info, visning och intresseanmälan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.