Västra Tullgatan 1A / Hudiksvall

Centralt belägen tvåa på mycket attraktiv adress!

Slutpris
1 590 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
4 293 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-01-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västra Tullgatan såldes av oss 2017-01-02. Se alla våra försäljningar i Hudiksvall samt även på Västra Tullgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Tullgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en bostadsrätt med oslagbart läge på tredje våningen inom Brf Fjärilen i Hudiksvall. Bostaden omfattar vardagsrum och kök i tacksam öppen planlösning samt sovrum och badrum angränsande mot hallen. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen från vilken man har en fenomenal utsikt över Hudiksvalls centrum. Köket är i gott skick med spis från 2016. Vardagsrummet samt sovrummet åtnjuter likväl som balkongen en vacker vy över centrum och vidare ner mot hamnen. Klädkammare för bekväm förvaring samt ett externt källarförråd hör till bostadsrätten. Väggar och tak är ytskiktsrenoverade 2016. Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration