Västra Tullgatan 34B / Centrala Hudiksvall / Hudiksvall

Etta med magnifik utsikt över Lillfjärden och centrum!

Slutpris
725 000 kr
Boarea
35 kvm
Avgift
2 140 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västra Tullgatan såldes av oss 2019-06-13. Se alla våra försäljningar i Hudiksvall samt även på Västra Tullgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Hudiksvall är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen upp till denna härliga enrummare i populära Brf Hudiksvallshus 2! Lägenheten är belägen högst upp i huset och har en stor inglasad balkong med magnifik utsikt över Lillfjärden och centrum!

Bostaden är i gott skick med fina ytskikt och erbjuder rikligt med ljusinsläpp tack vare fönsterpartiet mot balkongen samt takfönstret i köket. Välplanerad in i minsta detalj med fulltutrustad kokvrå, möblerbart rum, duschrum, hall med goda förvaringsmöjligheter och dessutom ett tillhörande stort förråd som nås mycket förmånligt inifrån lägenheten.

Här bor man med närhet till det mesta som Hudiksvalls centrum har att erbjuda, och alldeles runt hörnet finns bland annat snabbmatsrestaurang, dygnet-runt-öppen mack, busshållplats, Glysis och vackert promenadstråk runt Lillfjärden.

Välskött förening med optimal placering för dig som vill bo centralt, dessutom låg månadsavgift.

Besök gärna bostaden i VR på våran hemsida och varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.