Berge 29

Berge 29

Slutpris

1 950 000 kr


Ilsbo— Nordanstig

Berge 29


Slutpris
1 950 000 kr

Ilsbo— Nordanstig

Villa/fritidshus med mark!

Välkommen till en bostad i ett fantastiskt gott skick med stor potential för verksamhetsutveckling tack vare tillhörande mark på 12.3 hektar.

Via den egna björkallén välkomnas du till fastigheten som återfinns just i utkanten av Ilsbos tätort med en grönskande gårdsmiljö och vacker utsikt över Sävsjön. Hela bostaden uppfördes 2016 och erbjuder en angenäm planlösning med öppen social yta mellan kök och vardagsrum, en stor altan med utsikt över landskapet, två sovrum, hall och duschrum. Byggnaden är arkitektritad, uppförd av lokala snickare och kan med fördel byggas ut tack vare ej inredda men ändå takade delar på både fram- och baksida. Hela huset är inrett med naturnära färger och gedigna material med trevliga inslag såsom både kamin och vedspis.

Med 12,3 hektar mark fördelat på två skiften finns här mycket goda möjligheter för verksamhet på fritids- alternativt kommersiell nivå. Invid huset ligger den större delen av fastighetens skiften som inrymmer en stor del skog på den östra sidan om vägen, men även en i dagsläget genom granne plöjd åker, en hästhage och trädgård med goda odlingsmöjligheter. Ytterligare 2 hektar av marken utges av ännu en plöjd åker med strandläge strax sydväst om fastigheten och invid Sävsjön. Vid sjön har marken försetts med brygga och båtplats. Den brukade marken har nyttjats av en närboende bonde, du som ny ägare bestämmer själv hur marken ska användas framöver.

Bostaden nyttjas idag som fritidsbostad men kan med fördel även användas för permanentbruk.
Välkommen på visning!


Boarea
80 kvm
Driftkostnad
21 053 kr/år
Tomtarea
123 707 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-07-15

Mäklarhuset Hudiksvall

Denna fritidshus på Berge såldes av oss 2022-07-15. Se alla våra försäljningar i Ilsbo samt även på Berge.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.