Öja Domerarve 145

Öja Domerarve 145

Slutpris

4 000 000 kr


Burgsvik— Gotland

Öja Domerarve 145


Slutpris
4 000 000 kr

Burgsvik— Gotland

Fin gård i Öja

Välkommen till denna charmiga gård belägen i idylliska Öja i nära anslutning till den vackra kyrkan. Med sin fina trädgård och parkliknande omgivningar erbjuder denna gotlandsdröm en fridfull tillvaro och möjlighet till avkoppling. Här finner du ett vackert kalkstenshus med alla bekvämligheter du behöver för både semester- och åretruntboende.

På den stora tomten finns även en ladugård, ett lusthus och en gäststuga, vilket ger utmärkta möjligheter för extra utrymme eller för att ta emot besök. Dessutom finns det gott om förrådsutrymmen för förvaring av exempelvis trädgårdsredskap eller andra ägodelar.

Läget är perfekt med närhet till både natur och bekvämligheter. Du kan njuta av avskildheten och lugnet samtidigt som du har enkel tillgång till allt du behöver i närområdet. Detta är verkligen ett unikt tillfälle att förvärva en gård med stor tomt och mark i ett fint läge.

Oavsett om du söker ett perfekt semesterboende eller ett åretruntboende där du kan skapa ditt drömhem, så är denna gård det perfekta valet. Missa inte chansen att bli ägare till detta underbara objekt på Sudret.

Det finns möjlighet att överta möbler och inventarier. Bostadshuset kommer att besiktigas och besiktningsprotokoll kommer att finns tillgängligt till visningen.


Boarea/biarea
90/120 kvm
Driftkostnad
26 678 kr/år
Tomtarea
4.9561 ha
Rum
6 rum (2 sovrum)
Fastigh.bet
GOTLAND ÖJA DOMERARVE 1:9
Objekttyp
Gård
Såld
2024-06-28

Mäklarhuset Gotland

Denna gård på Öja Domerarve såldes av oss 2024-06-28. Se alla våra försäljningar i Burgsvik samt även på Öja Domerarve.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.