Fälting Lottes Väg 1 E

Fälting Lottes Väg 1 E

Slutpris

3 900 000 kr


Gnisvärd - Västra Gotland— Gotlands Tofta— Gotland— Nyproduktion

Fälting Lottes Väg 1 E


Slutpris
3 900 000 kr

Tillhör projekt Brf. Gnisvärd Solbacka 1
Gnisvärd - Västra Gotland— Gotlands Tofta— Gotland— Nyproduktion

Välkommen till detta unika projekt Gnisvärd Solbacka 1

Välkommen till Brf. Gnisvärd Solbacka 1, nyproducerad bostadsrättsförening med 5 lägenheter.

Nya priser:

Lägenhet 1 A: 3 200 000 kr - 81,2 m²
Lägenhet 1 B : 3 400 000 kr -93,9 m²
Lägenhet 1 C: 3 400 000 kr - 93,9 m²
Lägenhet 1 D: 3 400 000 kr - 93,9 m²
Lägenhet 1: E: 3 200 000 kr - 81,2 m²

Nu har du möjlighet att förvärva en bostadsrätt i en av Gnisvärds bästa lägen. Här kan man finna lugn med vacker natur, sandstränder och underbara solnedgångar. Stora och välplanerade lägenheter på 5 rok fördelade på 2 plan. Varje lägenhet har uteplats och egen balkong i västerläge. Några av lägenheterna har även havsutsikt ifrån uteplatsen och balkongen.

Bottenvåning med hall, sovrum, duschrum och kök i öppen planlösning med utgång till uteplats. Gavellägenheterna 1 A och E har tillgång till större uteplats. Övervåning med allrum, två sovrum och lägenheterna 1 B - D har även ett duschrum på övervåningen.

Beskrivning lägenheter: Materialvalen är väl genomtänkta och smakfullt utvalda såsom bänkskivor, fönsterbänkar i gotländsk kalksten. På bottenvåningen är det huvudsakligen slipade betonggolv och på övervåningen är det parkettgolv. Trappan till övervåningen är gjord i ek. Kök med ljusgrönt ytskikt, kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, stänkskydd i glas och vinkyl. Badrum med kaklade väggar och mosaik på golv, vägghängd WC, kombinerad tvätt- och torktumlare, bänkskiva i gotländsk kalksten, kommod och duschhörna i glas.

Fiber till varje lägenhet, TV, IP-telefoni och internet via bredband/gruppavtal med Telia. Vattenburen värme via värmepump. Varje lägenhet har egen värmemätare och vidaredebiteras av föreningen gällande kostnaden för egen förbrukning. Egen lägenhetscentral för el med automatsäkringar och jordfelsbrytare. Varje lägenhet har egen elmätare och vidaredebiteras av föreningen gällande kostnaden för egen förbrukning samt abonnemangsavgifter. Varje lägenhet har egna vattenmätare och vidaredebiteras av föreningen gällande kostnader för egen förbrukning samt abonnemangsavgifter.

Lägenheterna 1 B, C och D är förberedda för braskamin.


Boarea
81.2 kvm
Avgift
2 609 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-04-10

Mäklarhuset Gotland

Denna lägenhet på Fälting Lottes Väg såldes av oss 2018-04-10. Se alla våra försäljningar i Gotlands Tofta samt även på Fälting Lottes Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.