Kroks väg 18 / Tofta Södra / Gotlands tofta / Gotland

Fritidshus i Tofta

Slutpris
3 120 000 kr
Boarea/biarea
70/20 kvm
Driftkostnad
13 023 kr/år
Tomtarea
2 125 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-04-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Kroks Väg såldes av oss 2020-04-02. Se alla våra försäljningar i Gotlands tofta samt även på Kroks Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tofta Södra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta fritidshus i ett mycket bra läge med gångavstånd ner till Tofta stand. Fastigheten är belägen på en lugn gata med beblandad bebyggelse av fritidshus och permanentboende. Trevlig och stor trädgårdstomt om 2 125 m² med många soltimmar och kvällssol. Bostadshuset är bra placerat längst in i ena hörnet av tomten vilken ger en stor trädgård och uteplats under tak i sydvästlig läge. Bostadshuset är fördelat på ca 70 m² och inrymmer 5 rum och kök varav 4 sovrum. Rymligt vardagsrum med matplats, öppen spis, stora fönsterpartier och utgång till uteplatsen. Arbetskök med skafferi och tvättrum samt utgång till baksidan. Bostaden inrymmer 4 sovrum alla med garderob varav ett av sovrummen är större.

Här bor ni med närhet till en av Sveriges bästa sandstränder med full service sommartid såsom restauranger, barer, mataffär, paddelbanor och mycket mer. Bra bussförbindelser och till Visby är det ca 2 mil. Populära och prisbelönta golfbanan Kronholmen ligger endast ca 6 km bort.

Varmt välkommen på visning av detta mysiga fritidshus med ett mycket bra läge i Tofta.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.