Alva Stora Ringome 233 / Södra Gotland / Hemse / Gotland

Fin och välhållen fastighet i Alva!

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea
164 kvm
Driftkostnad
25 406 kr/år
Tomtarea
1 730 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-07-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Alva Stora Ringome såldes av oss 2020-07-08. Se alla våra försäljningar i Hemse samt även på Alva Stora Ringome

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välskött och vacker fastighet belägen i Alva. Det vitputsade bostadshuset i Gotlandsstil rymmer 5 rum och kök varav 4 sovrum samt 2 badrum, ett på vardera bostadsplan. Det trevliga vardagsrummet i vinkel har en vacker kakelugn med en fin kalkstensplatta framför som gnistskydd.
På tomten finns en garagebyggnad som harmonierar med bostadshusets stil och utseende, vilket tillsammans med den välskötta trädgården ger en väldigt inbjudande gårdsbild.

Den vackra trädgården har stora grönytor, fina rosor och plats för egna odlingar intill den välhållna häcken. Här finns även en rofylld plattlagd uteplats på baksidan i vinkeln mellan bostadshuset och garaget vilket ger ett skyddat läge både för vind och insyn.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.