Östergarn Sysne 825

Östergarn Sysne 825

Slutpris

4 050 000 kr


Sandviken - Östra Gotland— Katthammarsvik— Gotland

Östergarn Sysne 825


Slutpris
4 050 000 kr

Sandviken - Östra Gotland— Katthammarsvik— Gotland

Fritidshus i Sandviken

Nu har vi nöjet att förmedla denna fina fastighet på Östergarnslandet med Sandviken, en av Gotlands finaste sandstränder som granne.

Välplanerat fritidshus om ca 70 m² med 4 rum och kök varav 3 sovrum. Bostaden har en öppen och modern planlösning mellan kök och vardagsrum. Ifrån köket har ni utgång till den trälagda uteplatsen med eftermiddags- och kvällssol. Bostaden har 3 stycken bra sovrum varav två lite större och ett mindre som även fungerar bra som kontor. Fastigheten är ansluten till fiber samt Nyhagen vatten och avlopp.

På fastigheten finns det även ett friggebod inredd för boende och även en förrådsdel. Lättskött och öppen trädgårdstomt, delvis omgärdad av Gotlandstun och häck.

Här bor du på en av Gotlands naturskönaste platser med gångavstånd till Sandvikens vackra sandstrand, Sysneudd, Herrviks fiskeläge, idylliska Katthammarsvik med ett serviceutbud av livsmedelsbutik, restauranger och badstrand med brygga samt mycket mer som det vackra Östergarnslandet har att erbjuda.

Fastigheten sälj med skyddat köp och bostadshuset är förbesiktigad.

Varmt välkommen på visning av denna fastighet med ett mycket bra läge i Sandviken.


Boarea
70 kvm
Driftkostnad
18 388 kr/år
Tomtarea
804 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-09-02

Mäklarhuset Gotland

Denna fritidshus på Östergarn Sysne såldes av oss 2021-09-02. Se alla våra försäljningar i Katthammarsvik samt även på Östergarn Sysne.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.