Eksta Bopparve 907

Eksta Bopparve 907


Eksta - Västra Gotland— Klintehamn— Gotland

Eksta Bopparve 907Eksta - Västra Gotland— Klintehamn— Gotland

Charmig 1,5-plansvilla i Eksta

Välkommen till Eksta och denna charmiga fastighet. Här erbjuds du en fastighet med generösa ytor, flera byggnader och stora möjligheter.

Bottenvåningen inrymmer ett lantligt kök med matplats och braskamin, ett vardagsrum med fint ljusinsläpp, ett stort sovrum, duschrum, tvättstuga , hall/kontor, rymlig hall samt bra förvaringsutrymmen. En trappa upp möts du av en charmig hall/allrum med snedtak och här finns ytterligare tre sovrum varav ett större. Stora delar av bostadshuset har en takhöjd på ca 2 meter.

På den insynsskyddade baksidan finns idag en liten uteplats i söderläge där du kan sitta och njuta av vyn över ägorna som uppgår till hela 22 047 m². Vidare finns ett stort garage, en äldre lada samt en redskapsbod.

Eksta är en omtyckt strandsocken på Gotlands västra sida. Inom räckhåll finns fina stränder, magisk natur och närhet till både Sandhamns och Djupviks fiskeläge, där den fantastiskt fina Ekstakusten tar sin början.

Fastigheten säljs med skyddat köp vilket innebär att bostadshuset är förbesiktigat. Energideklaration och besiktningsprotokoll kommer finnas tillgängligt ifrån vecka 43.

Välkommen på visning!


Boarea
126 kvm
Driftkostnad
34 360 kr/år
Tomtarea
22 047 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-11-15

Mäklarhuset Visby

Denna villa på Eksta Bopparve såldes av oss 2023-11-15. Se alla våra försäljningar i Klintehamn samt även på Eksta Bopparve.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad