Sproge Tjängdarve 416 / Sproge - Västra Gotland / Klintehamn / Gotland

Enplansvilla i Sproge

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
85 kvm
Driftkostnad
16 188 kr/år
Totalareal
1.7 ha
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2019-05-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Sproge Tjängdarve såldes av oss 2019-05-09. Se alla våra försäljningar i Klintehamn samt även på Sproge Tjängdarve

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sproge - Västra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Enplansvilla på stor tomt som ligger avskilt med utsikt över skog och åkermark. Trevlig villa med rymligt kök och skåpinredning i ljust träslag med matplats mot vardagsrummet intill halvvägg som delar av. Vardagsrummet har en braskamin och utgång till uterum. Två sovrum på norra gaveln, bägge med trägolv och ett med garderober. Helkaklat duschrum med tvättmaskin. Carport för flertalet bilar och även förråd med verkstad.

Eventuellt är fastigheten möjlig att stycka av. Lov finns för uppförande av Attefallshus där avgift för avlopp och bygganmälan är betalda och kabel för el framdragen. Endast ca 15 minuters cykelväg bort ligger en fin liten sandstrand intill Klase fiskeläge och en bit längre bort ligger den otroligt vackra Ekstakusten med sin säregna natur.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.