Sproge Tjängdarve 416

Sproge Tjängdarve 416

Slutpris

2 000 000 kr


Sproge - Västra Gotland— Klintehamn— Gotland

Sproge Tjängdarve 416


Slutpris
2 000 000 kr

Sproge - Västra Gotland— Klintehamn— Gotland

Enplansvilla i Sproge

Enplansvilla på stor tomt som ligger avskilt med utsikt över skog och åkermark. Trevlig villa med rymligt kök och skåpinredning i ljust träslag med matplats mot vardagsrummet intill halvvägg som delar av. Vardagsrummet har en braskamin och utgång till uterum. Två sovrum på norra gaveln, bägge med trägolv och ett med garderober. Helkaklat duschrum med tvättmaskin. Carport för flertalet bilar och även förråd med verkstad.

Eventuellt är fastigheten möjlig att stycka av. Lov finns för uppförande av Attefallshus där avgift för avlopp och bygganmälan är betalda och kabel för el framdragen. Endast ca 15 minuters cykelväg bort ligger en fin liten sandstrand intill Klase fiskeläge och en bit längre bort ligger den otroligt vackra Ekstakusten med sin säregna natur.


Boarea
85 kvm
Driftkostnad
16 188 kr/år
Tomtarea
1.7288 ha
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2019-05-09

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Sproge Tjängdarve såldes av oss 2019-05-09. Se alla våra försäljningar i Klintehamn samt även på Sproge Tjängdarve.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.