Kappelshamn Oxelstigen 17 och 19 / Norra Gotland / Lärbro / Gotland

1-plansvilla med fantastiskt läge vid havet!

Boarea
117 kvm
Driftkostnad
38 094 kr/år
Totalareal
1 713 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-04-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Kappelshamn Oxelstigen såldes av oss 2019-04-30. Se alla våra försäljningar i Lärbro samt även på Kappelshamn Oxelstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Två mycket välskötta fastigheter i hög standard med ett fantastiskt läge och utsikt över Kappelshamnsviken med en trevlig och bra planerad 1-plansvilla med gästhus och isolerad friggebod och ett stort isolerat garage samt en byggrätt på ytterligare 140 m².

Mycket bra planerad villa med en boarea om 117 m² fördelat på 3 rum och kök varav 2 sovrum. Rymlig hall med plats för avhängning. Ett ljust och modernt kök med matplats invid burspråk. Vardagsrum med braskamin och utgång till uteplatsen. 2 sovrum med utgång till uteplats och gott om garderober. Stort duschrum med förvaring samt en toalett. Vattenburen golvvärme.

Isolerat Fd. garage som är ombyggt till gästhus om 24 m² med pentry och toalett.

Isolerad friggebod om 15 m² som även används som gäststuga.

Stort isolerad garage om 60 m² med egen toalett. Stor extra bred el-garageport. Grusad infart med plats för flera bilar.

Välskött trädgårdstomt om 1 713 m² med både häck och buskar och pallkragar för egna odlingar.

Varmt välkomna till Oxelstigen 17 och 19!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration