Kråsvägen 14

Kråsvägen 14

Slutpris

3 100 000 kr


Slite - Nordöstra Gotland— Slite— Gotland

Kråsvägen 14


Slutpris
3 100 000 kr

Slite - Nordöstra Gotland— Slite— Gotland

Fin 1-plansvilla med havsutsikt i Slite!

Stor och välskött 1-plansvilla fördelat om 5 rum och kök, varav 3 sovrum. Villan ligger i ett lugnt område på en återvändsgata med endast ca 100 m till havet. Modernt och familjevänligt hus med stora och trevliga sociala ytor.

När ni kliver in i villan så möts ni av en öppen och välkomnande hall. Vidare finner ni ett trevligt allrum med flertalet glaspartier och utgång till uteplatsen samt utsikt mot havet. Vardagsrum med utgång till inglasat uterum med utsikt mot havet. Stort och bra kök med matplats invid fönster. Välutrustat kök i vit interiör med lantlig stil. Ytterligare finns 3 sovrum varav ett större med utgång till uteplatsen, ett badrum, ett duschrum, groventré med tvättstuga där även en dörr till det vidbyggda garaget finns, garaget har också ett förråd.

Som vi nämnde tidigare bor man endast 100 m från havet och ca 400 m från småbåtshamnen som ligger i Länna-lagunen och har en mindre badstrand med badbrygga. Det finns även en lekplats i området och stora gräsytor för både spel, lek och picknick. Gång- och cykelavstånd till förskola, skola, livsmedelsbutiker, Systembolag, Apotek, bränslestation och restauranger. Det finns faciliteter som ishall, idrottshall samt fotbollsplan med konstgräs. Det finns även bussförbindelse till Visby och Fårösund här ifrån.

Fastigheten säljs med skyddat köp och bostadshuset är förbesiktigat.

Vi ses på visning!


Boarea
148 kvm
Driftkostnad
42 123 kr/år
Tomtarea
851 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-11-18

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Kråsvägen såldes av oss 2022-11-18. Se alla våra försäljningar i Slite samt även på Kråsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.