Ada Blocks Gata 28 D

Ada Blocks Gata 28 D


Visby A7-området— Visby— Gotland

Ada Blocks Gata 28 D



Visby A7-området— Visby— Gotland

Nyproducerad 3,5:a på Ada Blocks gata!

En nyproducerad bostadsrätt om 3,5 rum och kök i två plan där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Här möts du av en lägenhet som erbjuder allt man kan förvänta sig av ett modernt och bekvämt boende med sin ljusa interiör och fina stilrena ytskikt. Två bra sovrum på ovanvåningen med generös garderobsförvaring. Två helkaklade duschrum, ett på vardera bostadsplan varav det på entréplanet är utrustat med egen tvättmaskin och torktumlare. Genomgående snygga och kvalitativa materialval i samtliga rum. Från vardagsrummet når man den trälagda altanen med fint och solsäkert söderläge.

I anslutning till entrén har man en egen p-plats som tillhör denna bostadsrätt samt att det finns ett praktiskt utvändigt förråd samt ett förråd till i annan byggnad. En stenkast bort finns en stor allmän parkeringsplats.

BRF Signallottan 1 ligger på det nyproducerade A7-området som är Visbys snabbast växande nya stadsdel. Området är beläget mellan de östra delarna av Visby och handelsområdet Stenhuggaren, vilket gör det till ett centralt boende men med närhet till naturen.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
80 kvm
Avgift
4 432 kr/mån
Rum
3,5 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-11-20

Mäklarhuset Gotland

Denna lägenhet på Ada Blocks Gata såldes av oss 2020-11-20. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Ada Blocks Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.