Ekeby Smide 505

Ekeby Smide 505

Slutpris

4 700 000 kr


Ekeby - Visby Närområde— Visby— Gotland

Ekeby Smide 505


Slutpris
4 700 000 kr

Gotland - Visby - Ekeby - Visby Närområde

Fin hästgård med renoverad villa, stall, ridbana och gäststuga

Välkommen till denna fina och välskötta hästgård på bekvämt avstånd från Visby. Här finner du en trevlig villa i fint renoverat skick, perfekt för dig som söker en unik kombination av komfort och lantligt lugn. 1,5-plansvilla med källare som försetts med en tillbyggnad som skapat utrymme för ett rymligt kök med full maskinell utrustning och ett vackert matrum med fint ljusinsläpp. Villan som omfattar 142 kvm ger plats även för den större familjen där det dessutom finns ett trevligt sovrum i källaren.

Stallet erbjuder hela fyra boxar, vilket ger gott om plats för dina älskade hästar. Dessutom har du en egen ridbana och hagar intill. Förutom hästarnas välbefinnande har du också möjlighet att dra nytta av en separat gäststuga, som ger bra hyresintäkter och samtidigt ger dina gäster sin egen lilla oas.

Sommardagarna kan avnjutas på ett stort trädäck som omger den uppvärmda poolen. Här finns gott om plats för loungemöbler, solstolar och utekök, perfekt för att njuta av solen och umgås med vänner och familj. Från pooldäcket kan du också ta trappan upp till en underbar uteplats under pergolan, där du kan svalka dig i skuggan.

Bostaden är strategiskt belägen med bekvämt avstånd till Visby, där du hittar all social service du behöver. Samtidigt är området omgivet av lantlig charm och fina ridvägar, vilket ger dig möjlighet att utforska naturen till fots eller i sadeln.

Trädgården är verkligen en dröm för den gröna tummen, med äppel-, päron- och plommonträd samt vackra syrénhäckar och odlingslådor. Nuvarande ägare har genomfört omfattande renoveringar, inklusive pool med däck, nytt kök, dränering, ridbana och alla uteplatser.

Totalt 5,6 ha varav 2 ha skog, 1 ha åker, 1 ha bete och 1 ha övrig mark.

Missa inte chansen att bo på denna fantastiska gård med alla dess fördelar. Kontakta oss idag för att boka din visning!


Boarea
142 kvm
Driftkostnad
52 307 kr/år
Tomtarea
5.6400 ha
Rum
5 rum (3 sovrum)
Fastigh.bet
GOTLAND EKEBY SMIDE 1:4
Objekttyp
Hästgård
Såld
2024-09-18

Mäklarhuset Gotland

Denna gård på Ekeby Smide såldes av oss 2024-09-18. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Ekeby Smide.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.