Ekmansgatan 9 / Visby - Länna / Visby / Gotland

Fin 2:a med karaktär

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
50 kvm
Avgift
3 820 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ekmansgatan såldes av oss 2019-11-18. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Ekmansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Länna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljust inredd gavellägenhet med tillhörande kolonilott på baksidan där du har helt egen uteplats. Interiören får gemytlig karaktär via fina trägolv och väl tilltagen takhöjd. Köket har renoverats ytsmart för att ge stil och funktion och likaså duschrummet. Stort sovrum med klädkammare. Fiber finns indraget. Området är lugnt med närhet till flertalet skolor, innerstaden och Östercentrum. Bakom husen ligger kolonilotter som tillhör varje lägenhet där den som vill kan odla. På lotten tillhörande denna lägenhet finns en fin trälagd uteplats omgiven av ett smäckert plank samt även röda vinbär och rabarber.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.