Hogrän Gervalds 621 / Hogrän - Mellersta Gotland / Visby / Gotland

Fastighet med Gårdsmuseum!

Boarea
95 kvm
Driftkostnad
22 000 kr/år
Totalareal
1.4 ha
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-10-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Hogrän Gervalds såldes av oss 2019-10-17. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Hogrän Gervalds

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hogrän - Mellersta Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en denna trevliga och välhållna fastighet i Hogrän med ett tillhörande genuint gårdsmuseum. Gårdsmuseet innehåller mopeder från 50-talet, motorcyklar från 30-talet, barncyklar, cyklar samt en mack i gammal stil.

Fastigheten säljs med Gårdsmuseet och enligt inventarier lista.

Bostadshuset är på ca 1850 om 95 m² fördelat på 4 rum och kök varav 2 sovrum. Kök med matplats. Trevligt vardagsrum med värmande kamin. Duschrum med tvättmaskin. Övervåning med allrum och ett sovrum.

På fastigheten finns även en ladugård och flertalet sidobyggnader. Den stora ladugårdsbyggnad/maskinhall med gjuten platta och loftdel, perfekt för förvaring för den motorintresserade eller lösdrift för djurhållning. På fastigheten finns även andra bra sidobyggnader som en flygelbyggnad, garage med vidbyggd carport, Mack uppbyggde i gammal stil samt ett förråd. Stor trädgårds/naturtomt med bra pendlingsavstånd till Visby.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Väte Roma Barlingbo Vänge Ljugarn Klintehamn

Mellersta Gotland med både kultur, sandstränder, raukar och shopping. Du finner bla orten Roma med sin ruin av en romansk 1200-talskyrka som var sommar blir till en friluftsteater. Romateatern är en populär tillställning som lockar både skådespelare och en bred publik till sina föreställningar. Vidare mot Ljugarn så finner du öns äldsta badort med en härlig sandstrand, idylliska hus och småvägar, restauranger mm. På andra sidan finner du Klintehamn, där du bla kan ta båten till Karlsöarna.

..

..

..

..

..

..

..

..

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.