Jöran Wallingatan 7 / Visby - Öster / Visby / Gotland

Fräsch villa i mycket centralt läge!

Boarea/biarea
94/94 kvm
Driftkostnad
48 110 kr/år
Tomtarea
563 kvm
Rum
7 rum (6 sovrum)
Såld
2020-10-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Jöran Wallingatan såldes av oss 2020-10-29. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Jöran Wallingatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Öster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket välkomna till denna centralt belägna 1-plansvilla med källare i mycket lugnt villaområde strax utanför Österport och Östercentrum.

1-plansvilla med källare om totalt 188 m² i bruksarea varav 94 m² i boarea och 94 m² i biarea fördelat på 7 rum och kök varav 6 sovrum. Entréplan med kök och vardagsrum i öppen och modern planlösning med öppen spis och 2 utgångar till trädgården samt 3 bra sovrum och duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. Källaren med egen entré, kök och 3 rum/sovrum samt fräscht duschrum och separat toalett samt även bra tvättstuga. Villan har vattenburen värme via grundvattenvärme och nyare värmepump från 2017. Hela huset är genomgånget och renoverat mellan åren 2008 - 2020 förutom att taket är gammalt och det är inte omdränerat.

Uppväxt trädgårdstomt om 563 m² med flera uteplatser samt spabad och uterum eller vidbyggt carport intill garaget.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.