Lillgränd 4 / Visby Söder / Visby / Gotland

Rymlig villa i södra Visby!

Slutpris
4 210 000 kr
Boarea/biarea
115/25 kvm
Driftkostnad
45 384 kr/år
Tomtarea
1 311 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2020-11-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Lillgränd såldes av oss 2020-11-07. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Lillgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby Söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig familjevilla med ett attraktivt läge i södra Visby! Villan rymmer hela 7 rum varav 4 sovrum i dagsläget. På bottenvåningen ligger TV-rum, vardagsrum och matrum i fil vilket ger möjlighet till att omdisponera ytorna till t.ex. ytterligare sovrum om så skulle önskas. Interiör och ytskikt är av äldre slag så här finns goda möjligheter att få renovera efter eget tycke och smak och sätta sin egen prägel på bostaden.

Fin lummig trädgård med flera fruktträd och grönskande buskar.

Lillgränd har ett utmärkt och eftertraktat läge med sin närhet till hamnen, hällarna, livsmedelsbutiker och gångavstånd till skola.

Fastigheten säljs med en friskrivningsklausul vilket innebär att säljaren fritages från allt ansvar gällande byggnadens beskaffenhet på tillträdesdagen och friskrivningen innebär därmed att köparen ej kan kräva någon form av ersättning från säljaren för fel och brister i fastigheten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.