Lothargatan 18

Lothargatan 18


Visby - Hällarna— Visby— Gotland

Lothargatan 18



Visby - Hällarna— Visby— Gotland

Villa på Hällarna!

Nu har vi det stora nöjet att förmedla en mycket fin familjevilla med ett eftertraktat läge på Hällarna!

Den rymliga 1,5-plansvillan har renoverats smakfullt med snygga ytskikt och materialval som ger bostaden karaktär och ett mycket tilltalande helhetsintryck. Även yttre renovering har gjorts på senare tid, så som fönster, fasad, balkong och ny altan. Den vackra Gotländska stilen går igen i den gedigna byggnadskonstruktionen och med en fasad som målats med Gotländsk kalkfärg.

De 140 m² är fördelade på 6 rum och kök med generösa sociala ytor beläget på bottenvåningen så som ett rymligt kök samt matrum och vardagsrum i fil. En trappa upp finns duschrum och de 4 sovrummen eller om man så vill 3 sovrum och en praktisk walk in closet. Från hallen på ovanvåningen når du balkongen i bästa söderläge med fin vy över trädgården. Källarplanet erbjuder gott om förvaringsutrymmen, matkällare samt en tvättstuga med dusch och bastu. I källarplanet ryms även garaget med plats för en bil.

På husets baksida med utgång från matrummet ligger den stora härliga altanen med ett fint söderläge. Vacker insynsskyddad trädgårdstomt med bl.a. valnötsträd, gullregn, rosor, rosmarin, oxel och slingrande murgröna mm.

Hällarna är ett lugnt och attraktivt område med fin natur och vackra strövområden ett stenkast bort men ändå med ett centralt läge med närhet till hamnen, Visby innerstad, livsmedelsbutiker mm.

Visningar är inbokade till 13 och 16 mars. Kontakta oss för bokning av visning.


Boarea/biarea
140/70 kvm
Tomtarea
954 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-03-03

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Lothargatan såldes av oss 2021-03-03. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Lothargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.