Signalgatan 13 D / Visby - söder / Visby / Gotland

4:a på Signalgatan

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
4 158 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Signalgatan såldes av oss 2019-12-12. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Signalgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

4 rum och kök i mycket bra skick med välplanerade boendeytor. Lägenheten ligger högst upp i huset på våning tre och har ett ljust gavelläge med ljusinsläpp från tre håll. Från balkongen har du havsglimt och även viss vy in över innerstaden med domkyrkotornen i fonden. Du välkomnas av en ljus hall där man med hjälp av smarta lösningar lyckats få plats med flertalet garderober som är både smakfullt och praktiskt. Köket känns modernt och trivsamt med fina ytskikt och delvis öppna hyllplan samt matplats intill fönstret mot innergården. På de 84 m² ryms även tre bra och rymliga sovrum, ett fräscht helkaklat duschrum från 2017 samt en liten gästtoalett i anslutning till hallen.

Här bor du tryggt med en månadsavgift på 4 185 kr i en välskött och stabil förening som har gjort omfattande renoveringar under senare år.
Signalen är ett omtyckt och trivsamt bostadsområde med bra bussförbindelser, gångavstånd till livsmedelsbutiker, skolor, hamnen och Visby innerstad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.