Snäckgärdsvägen 64

Snäckgärdsvägen 64

Slutpris

3 750 000 kr


Visby-Snäck— Visby— Gotland

Snäckgärdsvägen 64


Slutpris
3 750 000 kr

Visby-Snäck— Visby— Gotland

3:a i snäck med enastående utsikt

Välkommen till detta fina boende på snäck. Lägenheten är belägen högst upp i huset med enastående utsikt. Boendet är på 76,6 m² och fördelad på 3 rum och kök. Kök och vardagsrum i öppen och luftig planlösning med utgång till balkong. Inglasad balkong i söderläge med obruten havsutsikt där du kan njuta av havets skådespel och magiska solnedgångar. Kök med bra förvaring och nyare rostfria maskiner. Duschrum med kakel/klinker, tvättmaskin och torktumlare. Två bra sovrum med parkettgolv varav den ena har utgång till balkong åt norr.

Snäck ligger 3 km norr om Visby med vacker strandväg och cykel/gångbana. Strax söder om föreningen ligger Flundreviken med småbåtshamn och strax norr om föreningen ligger Snäckviken med fint bad.

Mån.avg: 4 910 kr inkl värme, vatten och kabel-Tv samt internet


Boarea
76.6 kvm
Avgift
4 690 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-10-24

Mäklarhuset Gotland

Denna lägenhet på Snäckgärdsvägen såldes av oss 2018-10-24. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Snäckgärdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.