Vibble Orkestergatan 24 / Vibble - Visby Närområde / Visby / Gotland

1-plan villa i bästa läget!

Slutpris
5 000 000 kr
Boarea
143 kvm
Driftkostnad
30 357 kr/år
Totalareal
1 872 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-10-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Vibble Orkestergatan såldes av oss 2019-10-19. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Vibble Orkestergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vibble - Visby Närområde är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket mycket välkomna till denna 1-plansvilla från Eksjöhus om 143 m² fördelat på 6 rum och kök i en mycket bra och barnvänlig planlösning samt med en stor trälagd uteplats i västerläge för sköna eftermiddagar och kvällar.

Villan har en modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med ryggåstak och braskamin. Genom de stora fönsterna kommer solljuset in från öster och väster. Det stora sovrummet har ett eget badrum med både badkar och dusch. Intill allrummet finns det 3 sovrum om ca 9 m² vardera samt eget duschrum. Vattenburen golvvärme i hela huset via en värmepump från Nibe. Här finns även centraldammsugare installerat och fastigheten är ansluten till fiber.

På fastigheten finns det även ett isolerat garage med förråd / gästrum samt en lekstuga.

Ägaren har som sagt byggt en stor trälagd uteplats i väster, delvis under tak med utgång från vardagsrummet och det stora sovrummet. Intill Entrén finns det en gjuten betongplatta för en uteplats i österläge.

Trädgårds- och naturtomt om 1 872 m² i ett av de bästa lägena i detta villaområde.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration