Vibble Tvinnaregatan 5 / Vibble - Visby närområde / Visby / Gotland

Bostadsrättsvilla i Vibble med egen liten trädgård!

Slutpris
2 160 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
2 658 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-08-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vibble Tvinnaregatan såldes av oss 2019-08-24. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Vibble Tvinnaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vibble - Visby närområde är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bostadsrättsvilla med ny altan och liten lättskött trädgård med bra läge i Vibble! De 70 m² är fördelade på 3 rum och kök. Ett praktiskt och bekvämt boende med allt i ett plan och med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Två bra sovrum varav det ena har burspråk som ger ett fint ljusinsläpp. Gott om förvaring erbjuds i klädkammaren samt i det utvändiga förrådet intill entrén. I duschrummet finns egen tvättmaskin och torktumlare.

Den trälagda altanen som löper längs med hela norrsidan har ett delvis skyddande plank. Här finns också en egen liten trädgård med gräsmatta som är omgärdad av staket och uppvuxen häck.
Intill entrén finns en asfalterad parkering som ingår i avgiften.

Mån.avg 2 658 kr exkl. värme, vatten och renhållning.

Tvinnaregatan är ett omtyckt och barnvänligt område där "alla känner alla" vilket bidrar till ett lugnt och tryggt boende. Ett behändigt läge med närhet till livsmedelsbutik, förskola, bra bussförbindelser och den praktiska cykelvägen in till Visby.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration