Källflyvägen 6

Källflyvägen 6

Slutpris

3 750 000 kr


Åled— Halmstad

Källflyvägen 6


Slutpris
3 750 000 kr

Åled— Halmstad

Generöst och luftigt på Källflyvägen 6

Öppet och luftigt. Stort och fräscht. Funktionellt och smakfullt med många ”det lilla extra”. Välkommen till ett helt idealiskt bo för familjen på tillväxt. Den vita villan på Källflyvägen 6 bockar av barnfamiljens punkter på önskelistan i en rasande fart. För att inte tala om det lugna läget med trafiksäkert gång eller cykelavstånd till skola och aktiviteter. Det är redo för såväl vardag med familjen som kalas med hela släkten.
Umgås inne eller ute, eller mittemellan i det stora uterummet, efter vad som passar er bäst för stunden. Det ska vara lika mycket njutning som praktisk vardag! Öppna kvadrat och mycket space att umgås på, men också många rum och möjlighet till förändring när behoven ändras över tid. Ett praktiskt kök och stort vardagsrum rum för umgänge. På ovanvåningen ytterligare ett avslappnat allrum som kan bli ungdomsgård när den tiden kommer och barnen vill ha lite distans till vuxensamhället. Stora sängkammaren med eget badrum ligger nämligen på bottenvåningen så det är fritt fram för ett barnavälde på ovanvåningen med fyra sovrum dessutom.
Framsidan av huset är mest en snygg installation med stensatt mur och välfriserad stenlagd rabatt samt en uteplats. Det är på den insynsskyddade baksidan de lata dagarna fördrivs antingen på gräset eller på trädäcket som sveper nästan runt halva huset.
Platt gräsmatta med bollsinne som gjort för hopp och lek - skulle inte trädgården räcka så ligger både fotbollsplan och lekplats en passning bort!
Lägg därtill en mycket låg förbrukning på 9 000 kWh/år vilket ger energiklass "B" i energideklarationen.

Ja, huset på Källflyvägen 6 står tryggt på jorden och kräver egentligen ingenting av nästa inflyttare, välkommen på visning!


Boarea/biarea
155/30 kvm
Driftkostnad
43 829 kr/år
Tomtarea
759 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2023-12-01

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Källflyvägen såldes av oss 2023-12-01. Se alla våra försäljningar i Åled samt även på Källflyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.