Södra Skjutbanevägen 2

Södra Skjutbanevägen 2

Slutpris

4 600 000 kr


Åsa - södra— Åsa— Kungsbacka

Södra Skjutbanevägen 2


Slutpris
4 600 000 kr

Åsa - södra— Åsa— Kungsbacka

Naturnära villa med en ljus och luftig känsla, perfekt för både semester och åretrunt.

Denna charmiga villa är det perfekta valet för dig som söker ett boende som kan fungera både som semesterställe och åretruntboende. Med sin närhet till mysiga promenadstråk och en lummig tomt blir detta ditt egna naturparadis. Ljuset flödar in genom de generösa fönstren och skapar en luftig atmosfär i hela huset.

Den trevliga uteplatsen bjuder på många soltimmar där du kan njuta av ditt morgonkaffe eller umgås med familj och vänner. Beläget centralt och på några minuters avstånd till busshållsplats för täta kommunikationer. Bor man här får du närhet till både hav och natur, men även all tänkbar service som ex. mataffär, vårdcentral, bageri och restauranger. Och för dig som älskar havet, är det bara en kort promenad bort.

På den stora tomten finns gott om plats för lek och rekreation, samt extra förråd för redskap och verktyg. Dessutom finns det en äldre gäststuga som kan renoveras efter eget önskemål.

Med en yta på 100 kvadratmeter erbjuder detta hus tre-fyra rum där du kan skapa din egen personliga oas. Så varför inte ta steget och förverkliga din dröm om ett naturnära boende med närhet till havet? Denna villa på Södra Skjutbanevägen 2 väntar på dig!

Välkommen på visning!


Boarea
100 kvm
Driftkostnad
33 000 kr/år
Tomtarea
1 448 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2024-05-20

Mäklarhuset Åsa

Denna villa på Södra Skjutbanevägen såldes av oss 2024-05-20. Se alla våra försäljningar i Åsa samt även på Södra Skjutbanevägen.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.