Underåsavägen 15 / Åsa - Centrum / Åsa / Kungsbacka

Villatomt bebyggd med äldre, enklare byggnad. Centralt och familjevänligt läge

Slutpris
4 500 001 kr
Boarea/biarea
69/9 kvm
Tomtarea
1 979 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-12-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Underåsavägen såldes av oss 2019-12-18. Se alla våra försäljningar i Åsa samt även på Underåsavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åsa - Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Underåsavägen 15-17 och denna fastighet som erbjuder många möjligheter till ett härligt framtida hem. Här bor man i ett mycket attraktivt område i Åsa med gång- och cykelavstånd till det mesta. Huset samt övrig byggnation på tomten har inte brukats den senaste tiden och är av äldre karaktär. I boningshuset finns det kök, toalett, tre sovrum samt ett rymligt och socialt vardagsrum med öppen spis. I anslutning ytterligare en toalett samt en separat garagebyggnad med bastu, dusch och en vidbyggd carport. Här kan ni njuta av en trevligt plan och lättskött trädgårdstomt med stora gräsytor och många soltimmar.
Den här fastigheten är som gjord för en barnfamilj med det perfekta läget i Åsas hjärta. Skytteviken är en av flera badvikar som ligger inom gång- och cykelavstånd. En kort promenad bort finns även Åsa skolan (F-9), vårdcentral med apotek, bra kommunikationer samt allehanda service som mataffär, gym och bageri.
Vill man bo bekvämt är detta platsen för hela familjen att trivas på. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.